Trenger du rørlegger?

Bestill her!

Baderomsmøbler for din personlighet

LINN BAD. SELMA 120 cm bredde med front med eikestav. Egir servant i svart matt, og topplate i hvit matt Meganite. Hopra D 80 cm rundt speil med svart metallramme. Høyskap 40 cm med svart matt håndtak. Selma finnes i heltre – eikestaver / svartlakkert eikestaver, eller glatte fronter belagt med nøye utvalgt eikefiner. Kan leveres med Meganite plate og Egir toppservant eller med porselenservant.

Foto: Linn Bad

Baderomsmøbler bør ha praktiske og smarte løsninger, ha innbydende design og være av god kvalitet. Finn den stilarten som passer best for deg og ditt bad!

Hvilke baderomsmøbler du velger når du skal innrede badet har stor påvirkning på atmosfæren i rommet. 

FOSS. Vita Feelgood 40 cm med lærhåndtak og porselensservant. Fåes også som hvit og eik struktur. Speilskap med Luna lampett.

Foto: Foss Fabrikker/Rørkjøp

FOSS. Vita Feelgood 40 cm med lærhåndtak og porselensservant. Fåes også som hvit og eik struktur. Speilskap med Luna lampett.

Foto: Foss Fabrikker/Rørkjøp

Naturlig og varm

I Skandinavia har vi alltid vært glad i lyse treslag, men nå ser vi at flere gjerne velger varmere tre som valnøtt og røykt eik. Røykt eik erstatter ikke det lyse treet, men tilfører baderommet det lille ekstra som gjør det litt mer eksklusivt, samtidig med at naturmaterialet gir et varmt uttrykk. De mer eksklusive baderomsprodusentene tilbyr heltreeik med grep som er frest ut.

På baderomsmøbler ser vi også mye eikestruktur i form av eikefolie, gjerne i kombinasjon med farget linoleum på fronter. Sofistikerte grå- og blåtoner på frontene i kombinasjon med kraner og håndtak i krom eller svart, fremhever detaljene.

Industriell og urban

Pulserende byliv og geometriske former er kjennetegnende for det industrielle baderommet. Til denne stilen brukes mye svart og hvitt som gir kontrast og forsterker det urbane uttrykket. 

Blandebatterier, speil, hyller og småartikler i matt sort eller krom er fremtredende i trendbildet og egner seg godt til denne stilen.

Westerbergs Jord Møbelpakke 120 cm

Foto: Westerbergs/Rørkjøp

Sensuell og feminin

Sensuell og feminin

Pudderrosa på vegg og/eller baderomsmøbler gir et mykt og feminint uttrykk på som gir ro og harmoni. Ønsker man et litt kjøligere uttrykk, kan denne stilen kombineres med grått og toner av blått.

Ønsker du å tilføre baderommet ditt ekstra spennende dekor – velg et fint speil! Små bad som krever smale møbler på fra 50 til 80 cm bredde, velger ofte speilskap for å utnytte plassen. Men har du plass til større møbler, er det flott med et stort og nett speil over servanten.

Hvit og luftig

Vi kan si mye om trender, farger og baderomsmøbler, men hvitt går aldri ut på dato og nordmenn velger mye hvitt; både matt og høyglans. Tendensen er at høyglans er litt på vei tilbake og matt hvit er spådd en oppsving slik vi ser hos våre naboer i Sverige. Matt hvit på dusjstangsett og kraner selges det stadig mer av, og for 2020 vil hvit matt også komme som profiler for dusjvegger.

Det fleste produsenter har dusjvegger med hvite profiler i dag, men hvite profiler har ikke fått samme interesse som sorte profilvegger frem til nå. Fremover ser det ut til at det blir større interesse for matt hvit på baderommet.